×

Zornitza Sands с награда за най-добър морски хотел за семеен туризъм

Zornitza Sands е големият победител на тазгодишните награди “Златен Приз” на списание “Туризъм и отдих” в категорията Най-добър морски хотел за семеен туризъм за 2017 година. Церемонията по награждаването се състоя на 15 февруари по време на Международната туристическа борса “Ваканция и Спа Експо”. “Златния приз” получи мениджърът на Zornitza Sands Христо Христов.

IMG_1925

Списание “Туризъм и отдих” награди за пореден път лидерите в туризма за изминалата година. Участниците се състезаваха в 28 категории. Номинираните компании бяха оценени на база висок професионален мениджмънт и отлична култура на обслужване.

Отличието “Златен Приз” за най-добър морски хотел за семеен туризъм е втората важна награда, която Zornitza Sands получава през 2017. През юли миналата година хотелът спечели и първо място в класацията “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” в категорията Туристически хотели и комплекси. Това е единствената класация, която се основава само на предпочитанията на клиентите.

IMG_1860

Тези награди са не само доказателство за нашия професионализъм, но най-вече стимул да продължаваме да се развиваме и осъвършенстваме. Обещаваме ви, че и през 2018 година в Zornitza Sands ще ви очакват много подобрения и изненади!

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*