×

Zornitza Sands представя уникални реплики на български съкровища, част от “Царска колекция 2018”

Единствената в България “Царска колекция 2018”, съставена от позлатени и посребрени реплики на съкровища от древна Тракия и Велика България, вече краси фоайето на Zornitza Sands и дава възможност на всички посетители да се почувстват като древни владетели през това лято. Тя е изработена и представена специално за гостите на хотела, благодарение на една от водещите фирми в страната, занимаваща се с популяризиране и продажба на реплики на съкровища с висока естетическа стойност, свързани с историята и културата на България – “Попови корп” ЕООД. Фирмата е собственик на електронния магазин за луксозни подаръци и сувенири giftsbg.net.

Сред известните личности, които притежават реплики на тракийските и старобългарските съкровища са Кралица Елизабет II, Владимир Путин, Барак Обама, Доналд Тръмп, Бил Гейтс, Румен Радев, Бойко Борисов.

За своите гости Zortnitza Sands предлага елегантно допълнение на “Царска колекция 2018” с бутиковата колекция „Лято-2018”. Тя е съставена от позлатена естествена роза, храмова икона с позлатен и посребрен обков, бижу с полускъпоценни камъни и специално изработената за хотела позлатена естествена орхидея, символ на женствеността, естетиката и творческото начало.

Хотел Zornitza Sands е единственият търговски представител в България на реплики на едни от най-известните български съкровища и благодарение на съвместната си работа с фирма “Попови корп” ЕООД, всеки гост има възможността да се докосне и закупи избрана от него реплика, част от великолепието на тракийските и прабългарските царе или от специалната бутикова колекция “Лято-2018”.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*