×

Съкровища и специален гост по време на тракийската вечер в Zornitza Sands

Хотел Zornitza Sands ще изненада своите гости със специална тракийска вечер на 28 юли /събота/ край басейна. По специална покана на хотел Zornitza Sands и с любезното съдействие на фирма “Попови корп” ЕООД специален гост на събитието ще бъде японското културно аташе г-ца Мисаки Нишимура.

По време на събитието ще бъдат изложени уникалните позлатени и посребрени реплики на български съкровища от времето на древна Тракия и Велика България, които са част от “Царска колекция 2018”. Специално за тракийската вечер ще бъде представена и позлатена реплика на образеца на древногръцкото изкуство – киликсът.

Всички гости на хотела ще имат възможността да се докоснат и снимат до оригиналните реплики от “Царска колекция 2018”, които са създадени специално за хотел Zornitza Sands и предоставени от “Попови корп 2018” ЕООД. Освен това посетителите ще могат да закупят избрана от тях реплика от “Царска колекция 2018”, както и от елегантната колекция “Лято 2018”, състояща се от храмова икона с позлатен и посребрен обков, бижу с полускъпоценни камъни, естествена позлатена роза и специално изработената за хотел Zornitza Sands позлатена орхидея.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*