×

Японското културно аташе Мисаки Нишимура гостува в Zornitza Sands

Събитието, с което Zornitza Sands изненада посетители на хотела през изминалата седмица бе тракийската вечер, на която присъства японското културно аташе г-ца Мисаки Нишимура. Тя гостува по специалната покана на хотел Zornitza Sands и с любезното съдействие на “Попови корп” ЕООД.

Ден преди събитието г-ца Мисаки Нишимура, придружена от Елиета Попова и Петър Попов от “Попови корп”, пристигнаха в Zornitza Sands. Специално за тях екипът на Zornitza Sands бе подготвил разнообразна програма. Те имаха възможността да разгледат и да се насладят на забележителностите в близост до хотела. Забавленията започнаха с разходка с корабче към красивия ни морски курорт Несебър. Гостите имаха възможността да се насладят на свежия морски въздух и слънцето, което правеше морската шир още по-красива. След пристигането на твърда земя, гостите поеха на опознавателна обиколка в Стария и Новия град на Несебър, където посетиха редица църкви и музеи.

Вълнуващият ден завърши с красивата тракийска вечер, на която бяха представени уникалните позлатени реплики от “Царска колекция 2018”, изработени специално за Zornitza Sands и предоставени от “Попови корп”, собственик на електронния магазин за луксозни подаръци и сувенири giftsbg.net.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*