Локация

Вълните, морската шир и слънцето са единствените неща, които ще видите щом излезете на терасата на стаята си в Zornitza Sands. Хотелът е построен непосредствено до брега в тихия залив Козлука. Съвършената комбинация между плажа на Черно море и полите на Стара планина са гаранция за неповторимо усещане за спокойствие и красива природа.

Може да пътувате и да търсите нощен живот или да искате пълноценна почивка – Zornitza Sands разполага с всичко необходимо за перфектната ваканция.

Почивката в Zornitza Sands може осигури желания баланс между шумните забавления и пълната релаксация.

Мястото му е уединено и в същото време комуникативно. Заобиколен от Слънчев бряг, Свети Влас, Несебър и Елените и още множество интересни курорти – всеки със свой характер, хотел Zornitza Sands е идеален да почивате и да пътешествате, за да разгледате красотите на родното Черноморие.

Слънчев бряг – меката на забавленията – се намира само на 7 км. от хотела и до него има редовни автобуси. Транспорт има и до Свети Влас – значително по-тих курорт с много кокетни ресторантчета и барове до плажа. Нос Емине е само на 1 км разстояние и романтичната разходка до там ще ви подейства освежаващо. Ако пък ви залипсва големия град, Бургас е само на 40 км. Пристанището, железопътната гара, летището – от Бургас имате връзка буквално с целия свят.