×

Кои сме ние? СУПЕР екипът на Hotel Zornitza Sands: Диляна Момерова

Диляна Момерова: “Да, защо да не се впусна в това приключение?”

Диляна e усмихната и амбициозна млада дама. Едва на 21 години, тя заема позицията на фронт офис мениджър в хотел Zornitza Sands и умело ръководи своя екип от рецепционисти и портиери. Диляна е от Стара Загора. Преди 3 години едно спонтанното решение за работа през лятото я отвежда в Zornitza Sands: “В следващия момент интервюто вече течеше и си помислих: ”Да, защо да не се впусна в това приключение?””. През своето първо лято тя работи като рецепционист. Но нейното развитие не спира дотам. С упорит труд и желание Диляна достигна до настоящата си позиция.

Извън сезона, Диляна е студентка в София в специалност икономика с чуждоезиково обучение на руски език, но вдъхновена от работата си в Zornitza Sands, тя вече е отправила поглед към новата специалност, в която й предстои да се прехвърли, а именно икономика на туризма.

Диляна споделя с благодарност, че Zornitza Sands й предлага много възможности за развитие. В заключения тя усмихнато споделя: “Претърпях много голяма промяна и израстване като човек откакто работя тук. Това, което се случва в хотела е приключение, което дава емоция, невъзможна да се опише с думи.”.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*