×

Кои сме ние? СУПЕР екипът на Hotel Zornitza Sands: Илиян Чакъров

Илиян Чакъров – Художникът готвач с черен колан по айкидо

В нашата поредица решихме да ви срещнем и с колоритния Илиян Чакъров, за когото лято 2018 е първият сезон, прекаран в Zornitza Sands.

Той е на 35 години и е родом от Бургас. Завършва висшето си образование във Велико Търново с профил педагогически Живопис. И въпреки че по природа, а и по образование е художник, това не го спира да направи остър завой в своето кариерно развитие и да сложи готварската престилка, без обаче да забравя за своето хоби, което е… айкидото.  

Интересът на Илиян към готварството е провокиран от кулинарните предавания, които през последните години набират все по-голяма популярност. Воден от желанието да разбере дали работата в кухнята е наистина толкова динамична, колкото изглежда, той решава да направи своите първи стъпки в кулинарията. След един случаен разговор и последвала покана от ръководството на Zornitza Sands, той попада на готварското място, където отново рисува за хората, но вече върху чиния. Бъдещите си професионални планове той обвързва с кулинарията.

За работата си в хотела той споделя: “ Харесва ми динамиката, подредеността, чистотата. Но най-много това, че човек може наистина да се развива тук, да работи в екип, но и да бъде индивидуалист – да покаже себе си и до къде може да стигне.”.

Новата сфера, в която Илиян се развива, обаче, не го спира да твори. Няколко картини, сътворени от него, красят стените на Zornitza Sands, а най-новата, на която е изобразен нашия хотел, е вече готова и ще посреща гостите на комплекса с красивите си цветове.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*