×

Кои сме ние? СУПЕР екипът на Hotel Zornitza Sands: Александър Раденовски

Александър Раденовски – право + плаж + футбол, защо не?

Запознайте се с Александър Раденовски. Той е един от младите представители на усмихнатия и колоритен екип на хотел Zornitza Sands.

Александър е на 20 години, родом от град Сливен. През свободното си време той обича да играе футбол. Споделя, че като малък е тренирал усилено. След години обаче му се наложило да избере между футбола и образованието и той избрал да учи. Сега Александър следва право в София, но избира да прекарва летата си на морския бряг… буквално. От три години той заема позицията на бийч хост и се грижи плажа към хотела да бъде красив, приветлив и готов за десетките любители на морските вълни, избрали Zornitza Sands за своето място за лятна почивка.

За хотела Александър разбира от приятели. Повлиян от позитивните отзиви и провокиран от желанието си да провери дали са истина, той започва работа в Zornitza Sands като пиколо в основния ресторант. Няколко седмици по-късно му е предложена позицията на бийч хост, която той приема веднага: “Харесвам позицията си и отговорността, която носи, защото всички задачи са насочени само към мен и знам, че аз трябва да си ги свърша. Ако нещо се обърка, аз си нося последствията, но ако всичко е наред, аз получавам похвалите.”

За хотела и своите колеги Александър споделя само положителни впечатления: “Отношението на моите шефове към мен и моите колеги е нещото, което ми харесва много на тази работа. Освен като шефове, ние ги чувстваме и като свои приятели. Това създава една топла и спокойна обстановка, в която ние си вършим работата по възможно най-добрия начин.”

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*