×

Кои сме ние? СУПЕР екипът на Hotel Zornitza Sands: Никола Александров

Никола Александров – От Сърбия до България на един клик разстояние

Когато желанието и амбицията да работиш са големи, пътят, който трябва да изминеш е без значение…буквално и преносно. Това важи с пълна сила за Никола Александров, последният, но не и по важност, наш служител, който ще ви представим през този сезон в поредицата “Супер екипът на Zornitza Sands”.

Никола е на 25 години. Той е роден и израснал в град Враня, Сърбия, но образованието и работата го отвеждат на изток от родното му място. Завършва висшето си образование в Благоевград през 2016 година. В Сърбия е натрупал известен опит като преводач.

В Zornitza Sands Никола започва работа преди 3 години. Той разбира за хотела в интернет и решава да кандидатства за работа там. Разстоянието от над 600 км в едната посока не го спира да се яви на интервю. В началото е назначен за портиер. Никола се задържа на тази позиция две години. В началото на сезон 2018 неговите ръководители му предлагат да заема позицията системен администратор на Zornitza Sands. На него е възложена задачата да отговаря за компютърната система и мрежа на хотел Zornitza Sands.

Никола споделя, че най-много в работата си в Zornitza Sands харесва колектива, който след вече 3 сезона, чувства като семейство. Възможността за развитие и разнообразието на работното място поддържа интереса му към хотела жив и го кара да се завръща отново на същото място за още едно незабравимо лято.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*