Заведения

Два уютни и изискани ресторанта

Zornitza Sands разполага с два уютни и изискани ресторанта – основен и а-ла-карт, в които качеството и вкуса на храната са на първо място.

Основният ресторант всеки ден предлага богата шведска маса с български и международни ястия, плодове и салати, диетични блюда и много други вкусни изкушения. Тук може да намерите и всичко необходимо за пълноценното хранене на вашите малки и пораснали деца.

Тематични вечери с международна кухня

В основния ресторант се провеждат тематични вечери с различна международна кухня (руска, средиземноморска, българска), които ще направят почивката и храната ви разнообразна и интересна.

Нашият Fish&Grill ресторант предлага изкусителните морски дарове, поднесени в модерна и стилна обстановка. Тук може да се насладите на спокоен обяд с вашето семейство или да изненадате половинката си с романтична вечеря и изискана кухня. При резервация на 5 и повече нощувки получавате като комплимент от хотела възможността да вечеряте 1 вечер в седмицата в нашия Тематичен ресторант. На рецепция ще получите карта, на която можете да отбележите избора си от разнообразното ни меню, след което да направите своята резервация при хостесата в основния ни ресторант.

 

Хотелът разполага с три бара

И трите места са гаранция за удоволствие, поднесено с много лед и черешка.

Лоби бар

Това е прохладното място за почивка от слънцето. Тук може да се насладите на прекрасната гледка към басейна и морето или да поседнете удобно вътре и да погледате телевизия.

Пуул бар

Барът е зареден с разхлаждащи напитки за малки и големи. Разположен сред шезлонгите, той предлага всичко, което ви е необходимо за приятната почивка край басейна.

Нощен бар с караоке

Вечерните забавления при нас често са с музикален привкус. За всички ентусиасти, които имат певчески заложби и танцови умения или просто обичат да се забавляват, нашият нощен бар е на разположение в предварително определени дни.